Skip to main content

Mitt Myst-projekt

01/24/2006
Mitt Myst-projekt
För länge sedan köpte jag en bok från ett antikvariat och sedan en massa tomma A4-papper från Panduro hobby som såg "antika" ut. Jag gick sedan till ett bokbinderi och fick således en tom bok med ett "antikt" omslag och med tomma sidor med ett antikt utseende på. Detta är en mycket mycket mysig bok. Vad skulle jag med den till då?
Det skulle bli min alldeles egna Myst-bok! Jag började genast att skriva i den och spela om spelet från början och ta anteckningar och dylikt. Helt underbart skojigt var det. Men tyvärr så dog projektet ut och jag tog mig helt enkelt inte tid att foortsätta. Det som skulle innehålla en "journal" över alla Mystspelen innehöll inte ens nog med information om det första.
men nu har jag tagit upp projektet igen. jag har tagit fram alla gamla anteckningar och bilder, teckningar och kartor och fortsatt på min bok. Jag och min kompis ska spela igenom alla spelen igen och jag ska föra journal i den här boken.
På bilden syns inte omslaget, men jag tar med det en annan gång - boken är helt underbar att hålla i. Känns verkligen som den är hundra år gammal.
Önska mig lycka till!
5 Comments
  • comment
  • comment
  • comment
  • comment
    Hemlig Grymt coolt Jonas. 02/04/2006
Commenting as guest